habitatges unifamiliars


 

OBRA NOVA_HABITATGES UNIFAMILIARS

BEGUR - URB. LA FONT

Benvinguts a una joia arquitectònica a Begur, on l'elegància minimalista mediterrània es fusiona harmoniosament amb la bellesa natural del seu entorn, l'horitzó i el mar. 

. . .

Aquest habitatge unifamiliar ha estat meticulosament dissenyat per capturar l'essència de la vida costera mediterrània, convidant a submergir-se en una experiència única de tranquil·litat i serenitat. Des del primer moment en què es posa un peu en aquest espai, es pot apreciar la perfecta integració entre el disseny arquitectònic i el paisatge circumdant. 

Les línies netes i simples s'entrellacen amb sutilesa, ressaltant la puresa de l'arquitectura minimalista mediterrània. Els materials naturals com el formigó, la fusta i la pedra es combinen de manera magistral, creant una atmosfera de calidesa i sofisticació. Cada detall ha estat cuidadosament considerat per aconseguir un equilibri entre la funcionalitat i l'estètica atemporal. 

Els amplis finestrals enmarquen les vistes panoràmiques al mar, permetent que la llum natural banyi suaument cada racó de la llar. Els espais interiors s'entrellacen amb les àrees exteriors, creant una transició fluïda entre la vida interior i l'esplendor de l'entorn. Terrasses envoltants i un disseny de jardins exquisit s' uneixen per crear espais a l'aire lliure que conviden a gaudir de la brisa marina i de les postes de sol inigualables. 

Essent un testimoni de l'arquitectura que respecta i abraça la seva ubicació privilegiada. Cada element ha estat dissenyat per a maximitzar les vistes al mar i a l'horitzó, creant un ambient de calma i connexió amb la natura. Aquí, es pot gaudir de la dansa dels colors canviants del cel i el mar, mentre es gaudeix de la privacitat i la tranquil·litat que ofereix aquest santuari mediterrà. 

Benvinguts a un oasi de serenitat a la vora del mar!  

lloret de mar - URB. la riviera

Benviguts a aquest luxos habitatge unifamiliar situat a Lloret de Mar. Ofereix un estil minimalista amb línees rectes que es fonen elegantment amb l'horitzó i el mar, oferint vistes insuperables. En una ubicació privilegiada, la seva terrassa amb piscina amb forma orgànica s'uneix amb el mar i captura la calidesa de la posta de sol, creant un entorn perfecte per gaudir de moments inoblidables on s'aconsegueix fins i tot aturar el temps.

. . .

L'habitatge destaca pel seu disseny meticulós i pensat per satisfer els més alts estàndards de luxe i comoditat. Al seu interior, ofereix un spa per gaudir de moments relaxants i plaents fins i tot a l'hivern, proporcionant una experiència de benestar integral durant tot l'any.

Una de les seves característiques més notables és la seva ubicació privilegiada amb les millors vistes de tot Lloret de Mar. L'edifici ha estat construït de forma escalonada per adaptar-se a la geometria de la muntanya, integrant-se a la perfecció al paisatge natural. Això permet que cada espai de l'habitatge gaudeixi d'unes vistes panoràmiques excepcionals, amb el mar com a protagonista indiscutible.

La combinació de colors blanc i negre a les façanes afegeix un toc elegant i modern a l'edifici, donant-li un caràcter distintiu i sofisticat. El joc de voladissos en les façanes no només té una funció estètica, sinó que també crea interessants línies d'ombra que enforteixen encara més aquesta elegància i sensualitat arquitectònica.

En resum, aquesta impressionant propietat unifamiliar a Lloret de Mar ofereix una experiència de vida única i exclusiva, combinant el luxe minimalista amb la naturalesa espectacular de l'entorn costaner. És un veritable santuari de tranquilitat i bellesa arquitectònica, que s'adapta perfectament al seu entorn natural i ofereix vistes inigualables del mar i l'horitzó.

Benvinguts a l'Olimp de Lloret de Mar!  

lloret de mar - c/alzines

Benviguts a aquest glamorios habitatge de Lloret de Mar. Construït en sentit longitudinal, està orientat per aprofitar al màxim la façana que enfronta el mar i les impressionants vistes panoràmiques. Aquesta distribució s'ha pensat amb cura per garantir la màxima integració amb l'entorn natural, fent que la naturalesa típica del mediterrani sigui un element clau en la seva arquitectura.

. . .

Aquesta espectacular residència de luxe es troba a Lloret de Mar, oferint un disseny minimalista amb línees rectes que s'armonitzen a la perfecció amb l'horitzó i es fonen amb la natura de l'entorn, brindant unes vistes inigualables. La seva posició privilegiada permet gaudir d'unes vistes panoràmiques excepcionals del mar i el paisatge típic mediterrani de la zona.

Les línees netes i simples de l'edifici s'integren harmoniosament amb el paisatge, combinant harmoniosament amb la naturalesa exuberant i el blau del mar. El disseny utilitza materials naturals com la pedra i la fusta per acentuar encara més la connexió amb l'entorn mediterrani.

Les àmplies terrasses envolvents amb piscina són l'epicentre de la vida exterior, permetent als residents gaudir plenament del clima i les vistes espectaculars que ofereix la costa mediterrània. A més, aquestes terrasses ofereixen un espai idíl·lic per a relaxar-se i gaudir de la serenitat de la posta de sol.

En resum, aquesta increïble propietat unifamiliar a Lloret de Mar ofereix un estil de vida exclusiu i elegant amb un disseny minimalista que s'integra perfectament amb l'entorn natural mediterrani. Les seves vistes panoràmiques, els seus espais exteriors acollidors i la seva integració amb la naturalesa fan d'aquesta residència un lloc únic per viure moments inoblidables a la vora del mar.

Benvinguts a l'Alzina de Lloret de Mar!