habitatges plurifamiliars


 

OBRA NOVA_HABITATGES PLURIFAMILIARS

TERRASSA - BLOC RESIDENCIAL C/PORTAL NOU

Benvinguts a l'edifici emblemàtic de c/Portal Nou de Terrassa. Un bloc residencial d'habitatges plurifamiliars que marca fita i enllaça xamfrà entre carrers i difurcació de plaça urbana en ple casc antic de Terrassa, trobant un equilibri harmonios entre l'espai urba tradicional i l'arquitectura moderna.

. . .

L'edifici d'habitatges plurifamiliar situat a Terrassa és una obra mestra de la integració arquitectònica, que actua com a punt de confluència entre el casc antic de la ciutat i la nova arquitectura moderna. La seva ubicació privilegiada permet que sigui un punt de fita i un element distintiu en el paisatge urbà.

El disseny de l'edifici ha estat concebut amb sensibilitat i respecte per l'entorn històric del casc antic, buscant una transició harmoniosa entre l'arquitectura tradicional i la modernitat. La façana principal s'inspira en els elements característics de l'arquitectura tradicional, mentre que les noves incorporacions reflecteixen el llenguatge de la nova arquitectura moderna.

Una de les grans virtuts d'aquest edifici és la tasca de connectar dos carrers importants amb una plaça urbana, oferint una millora significativa en la circulació i la connexió entre aquestes àrees de la ciutat. Aquesta connexió esdevé un espai amable i acollidor, que promou la vida comunitària i enforteix el teixit urbà.

L'urbanització de la plaça també ha estat un aspecte essencial del projecte, assegurant que l'edifici s'integri perfectament amb el seu entorn. Els espais públics, l'arbrat i el mobiliari urbà s'han cuidat amb detall per crear un entorn harmoniós i atractiu.

A la planta baixa de l'edifici, es troben locals comercials, donant vida a la zona i afavorint la interacció amb els habitants i visitants del barri. A partir del primer pis fins al tercer, s'ubiquen els habitatges, tots amb una característica destacable: una gran superfície de façana a carrer. Aquesta ubicació privilegiada permet que tots els habitatges gaudeixin de llum natural abundant i vistes obertes cap als carrers i la plaça, creant espais interiors lluminosos i agradables.

En resum, aquest edifici d'habitatges plurifamiliar a Terrassa és un exemple brillant d'integració arquitectònica i harmonia urbana. La seva ubicació estratègica, el disseny sensitiu i la seva connexió amb el casc antic i la nova arquitectura moderna fan d'aquest edifici un referent en el paisatge urbà i una experiència residencial única per als seus habitants.

 

vilablareix - BLOC RESIDENCIAL 

Benvinguts a aquest modern bloc d'habitatges plurifamiliar a Vilablareix és una excel·lent combinació de disseny avantguardista, funcionalitat pràctica i integració amb l'entorn verd i natural. Un lloc ideal per viure amb comoditat i qualitat, on les últimes tecnologies i solucions constructives s'han posat al servei del confort i benestar dels seus residents.

. . .

El nou bloc d'habitatges plurifamiliar ubicat a Vilablareix és una extraordinària obra d'arquitectura volumètrica supermoderna i minimalista, amb una clara aposta per la funcionalitat pràctica sense sacrificar l'estètica. Cada detall ha estat meticulosament pensat per crear un edifici que s'integri harmoniosament amb l'entorn natural verd i ressaltar el seu paisatge.

La façana del bloc ha estat concebuda amb una combinació de colors i composició que harmonitzen amb l'entorn natural, creant una interacció amable amb el verd paisatgístic de la zona. A més, aquest disseny contribueix a realçar la modernitat i elegància de l'edifici.

L'ús de materials, instal·lacions, tecnologies i tècniques constructives pioneres en el mercat és una clara demostració de l'enfocament d'aquest projecte cap al confort dels residents. S'ha pres especial atenció en garantir el màxim confort i benestar, utilitzant les millors tecnologies i solucions per a l'eficiència energètica, l'aïllament acústic i el control climàtic.

El complex es compon de dos grans volums de planta baixa i tres plantes pis, oferint una gran varietat d'habitatges per a les diferents necessitats dels residents. A més, a les plantes soterrades es troba un ampli garatge per als residents, proporcionant una solució òptima per a les seves necessitats de mobilitat i estacionament.

El complex també compta amb una gran piscina comunitària, un espai de trobada i esbarjo per als habitants, afavorint la interacció social i l'espai per a moments de lleure. A més, alguns habitatges de planta baixa tenen la seva pròpia zona de jardí privat, permetent als residents gaudir d'espais exteriors exclusius i agradables.