reformes habitatges


CAN XAVIER - HABITATGE A L'EIXAMPLE DE BARCELONA

A l'Eixample de Barcelona, prop del mercat de Sant Antoni, s'alça un espai arquitectònic que amaga un somni encantat, un refugi natural minimalista, on el soroll de la ciutat s'esvaeix, I la pau i la tranquil·litat troben el seu lloc en aquest màgic racó.

. . .

Enmig d'un entorn natural, aquest lloc s'aïlla amb encant, Un oasi de serenor, com una illa de calma i repòs, Amb una harmonia sublime entre tradicional i modernitat, On cada detall és com un poema, una cançó, una flor en el jardí dels somnis.

La restauració del sostre és com un retorn als orígens, Les bigues de fusta abracen amb calidesa el seu espai, I l'il·luminació led es converteix en un ballet de llum i sombra, Com els raigs daurats del sol que ballen en una dansa encantada.

La domòtica abraça aquest lloc com un secret ben guardat, Estores que es despleguen amb el despertar de l'aurora, Música i llum sincronitzades, creant ambients màgics i encantats, On el propietari pot ser el protagonista d'un conte de fada o de la nit més boja.

Els mobles són com poemes escultats amb amor, Ajustats a les mesures i desitjos del resident, un lloc tan seu, Les parets blanques són un llenç on la llum natural balla, I la fusta aporta calidesa, com una abraçada dolça i sincera.

En aquest espai únic, s'hi troba barrejada l'ànima del propietari i de la seva familia, les línies rectes s'entrellacen amb la seva personalitat, fins i tot alguns mobles són tallats per a l'alçada del seu ser, per fer el seu confort únic, com un somriure que només ell pot portar.

Aquesta reforma és una obra d'art viva i vibrant, On la natura, l'arquitectura i les emocions s'uneixen en una dansa màgica, L'Eixample abraça aquest tresor amb els braços oberts, Com un secret ben guardat, un paradís amagat, una joia única i poètica.

VIDEO FINAL VILADOMAT.mp4

CAN carles - HABITATGE A L'EIXAMPLE DE BARCELONA

A l'Eixample de Barcelona, al costat de la majestuosa Sagrada Família de Barcelona, s'alça un àtic que et fa somiar amb les altures del cel, amb vistes insuperables, un espectacle que embadaleix, on el màgic skyline de Barcelona es desplega davant dels teus ulls.


. . .

Aquest àtic, com un ocell a punt de volar, És un refugi d'alt nivell, com una joia coronada per la ciutat, amb un equilibri perfecte entre l'antic i el nou, on l'arquitectura icònica es fusiona amb el teu petit paradís particular.

Les vistes de la Sagrada Família són com un somni fet realitat, Un espectacle que et captiva i et fa perdre el temps. Amb cada detall de l'arquitectura de Gaudí a la vista, com si fossis part d'una pintura impressionista en un quadre de Verdaguer.

El skyline de Barcelona és com un poema escrit en llums i ombres, amb les seves aigües brillants i les seves torres que s'alcen cap al cel, Aquest àtic és com un mirador a un món encantat, on la ciutat es converteix en una obra d'art, un espectacle en moviment. Cada finestra és com un quadre canviant, amb la Sagrada Família com a protagonista indiscutible i les llums de la nit que donen vida a la ciutat com estrelles que il·luminen el teu somni, la teva realitat.

A l'interior, el confort i la modernitat et conviden a gaudir, amb espais oberts i lluminosos en composició duplex, com una abraçada acollidora i cada detall ha estat pensat amb la màxima cura perquè aquest àtic sigui un lloc d'encant, un espai per somiar despert.